PRIPREME U PUNOM JEKU

Cro Copova lekcija koju će Miočić pamtiti cijelog života

25.03.2015 u 08:36

Bionic
Reading

Jedan od najvećih hrvatskih boraca, Mirko Cro Cop Filipović, u svom domu odrađuje pripreme za skorašnji okršaj protiv Gonzage. Međutim, iako je do meča ostalo manje od tri tjedna, atmosfera je na vrhuncu, a nakon što je sa Stipom Drvišem odradio bezbroj 'laganih' razgovora, sada nas je Cro Cop nasmijao fotkom na kojoj drži lekciju iz stolnog tenisa Stipi Miočiću

Miočić trenutno pomaže Cro Copu u pripremama za Mirkov meč protiv Gabriela Gonzage koji će se održati 11. travnja u poljskom gradu Krakow. Poznato je da se u Filipovićevoj dvorani u zagrebačkim Gajnicama odrađuju spartanski treninzi, ali da nakon treninga dolazi vrijeme za zafrkanciju i uživanje.

Mirko je na svom FB profilu postavio fotografiju na kojoj su on i Miočić, u pomalo smiješnoj situaciji u kojoj Mirko objašnjava 'malom' Stipi način na koji treba igrati stolni tenis.

'Vidi sine, znam da nije lako, ali moraš prestati gađati strop. To se tako ne radi. Moraš pogoditi preko mrežice u moju stranu stola, a ne u zid ili strop. Ali neka sad, pobijedi Hunta pa se vrati na 2-3 tjedna da poradimo na tome, a do tada ne diraj rekete, dobro?', napisao je Filipović u opisu slike.