OKRŠAJ U MADRIDU

Cro Cop saznao ime novog protivnika

22.04.2012 u 08:30

Bionic
Reading

Mirko Filipović je saznao ime prvog protivnika otkada je potpisao novi ugovor s K-1 promocijom. Hrvatski borac će šake i noge ukrstiti protiv Španjolca Lorena Javiera Jorgea

Ovu vijest su potvrdile službene stranice K-1 promocije koja svoj povratnički event održava 27. svibnja u glavnom španjolskom gradu Madridu.

Jorge je 28-godišnji višestruki prvak Španjolske u kick boksu, a u karijeri se okitio i s nekoliko vrijednih svjetskih titula kao što je su WAKO, ISKA i WPMF. Španjolac je inače visok 185 centimetara i težak nešto ispod stotinu kilograma.

Cro Cop je tako dobio protivnika po mjeri za 'uštimavanje' i nastavak povratničke kick boksing karijere u kojoj je već svladao Raya Sefa na Cro Cop Final Fightu.

Od ostalih objavljenih dvoboja najviše intrigira povratak ponajboljeg svjetskog kick boksača, Marokanca Badr Harija, koji će u madridskom ringu stati nasuprot Brazilca Andersona 'Braddocka' Silve. Daniel Ghita će se boriti protiv Paula Slowinskog, a Rica Verhoeven sa Sergeijem Laschenkom.

Najavljeni super dvoboji:

Mosab Amrani – Zeben Diaz
Badr Hari – Anderson 'Braddock' Silva
Mirko Cro Cop Filipović – Loren Javier Jorge
Daniel Ghita – Paul Slowinski
Rico Verhoeven – Sergei Laščenko

Najbolje od Cro Copa