NAJMUČNIJA ODLUKA

Cro Cop: Ako imalo ima razuma u meni, povući ću se

Bionic
Reading

Cro Cop iskreno je progovorio ekipi emisije 'Provjereno' (Nova TV) o oporavku nakon osvajanja naslova K-1, ali i o najtežoj odluci koja ga tek očekuje

Mirko Filipović je u 38. godini ispunio dječački san. Uzeo je najcjenjeniju titulu u K-1 svijetu, a sada je pred njime najteža životna odluka.

MIRKO FILIPOVIĆ
Čovjek se treba povući kad je na vrhu, ali hladne glave želim donijeti tu odluku

'To je za mene jako teška i mučna tema', rekao je otvoreno Mirko Filipović kada je u intervjuu došao trenutak da odgovori na pitanje planirali se povući iz svijeta borbi.

'Birtija se prodaje kad najbolje ide, u prijevodu čovjek se treba povući kad je na vrhu. Ja sam uspio uzeti taj turnir i ako imalo ima razuma u meni, tako ću i napraviti. Ali hladne glave želim donijeti tu odluku', iskreno je rekao Mirko.

U petak je cijela Hrvatska navijala za Mirka do samog kraja, a zajedno s njim emotivno su i proživjeli trenutke nakon što je odnio pobjedu u finalu. Zato je gledateljima pristao dočarati kako izgledaju njegovi dani nakon ove povijesne pobjede, a osim sreće zbog uspjeha, obilježavaju ga bol i besane noći.


'Boli me malo kad dišem, probudim se po noći, ne tako često, jedno 70 do 80 puta, svaki put kad se okrenem, probudim se jer me boli, malo se teže ujutro ustajem. Ali dobro, proći će za jedno deset do mjesec dana', kaže Mirko.

Na snimanju se od Mirka nije odvajao njegov sin Ivan, koji je, bez očevog znanja, upisao hrvanje. Mirko mu nije dopustio da dođe za njega navijati u Arenu.

'Neki njegovi prijatelji su išli gledati, ali on nije i ne bih mu ja ni dozvolio, svašta se može dogoditi - da mi pukne noga, arkada, da me iznesu na nosilima', objasnio je Cro Cop.