NEVJEROJATNO

Crna Gora u šoku zbog onoga što se dogodilo njihovim vaterpolistima

18.07.2017 u 11:15

Bionic
Reading

Prvog dana Svjetskog prvenstva u vaterpolu u Budimpešti dogodilo se iznenađenje u utakmici između Crne Gore i Kanade (8:8)

Crnogorci su bili veliki favoriti i tako je izgledalo većinu utakmice. 'Ajkule' su vodile, na kraju treće četvrtine imale dva gola prednosti, a šest minuta i 38 sekundi prije kraja došle i na plus četiri gola.

No zatim su izabranici Vladimira Gojkovića stali, nestali iz bazena. Kanada je njihovo opuštanje iskoristilia i s četiri pogotka stigla do 8:8 i boda.

'Nije dobro. Utakmica je od početka bila u nekom egalu. U posljednjoj dionici smo imali četiri gola prednosti i samo našim greškama, nekontroliranim napadom, dali smo im šansu da se vrate. Od posljednja četiri šuta su postigli četiri gola. Sami smo si krivi', rekao je izbornik Gojković nakon poražavajućeg rezultata.

'Očekivali smo tešku utakmicu, ali nismo očekivali da ćemo igrati neriješeno. Ali, ne vidim razlog za neku nervozu, ovo je neka nova ekipa, sa dosta novih igrača. Ne znači da s ovim remijem nećemo biti prvi u grupi. Ne treba praviti veliku dramu, imamo još dvije utakmice i znamo što je zadatak. Idemo dalje, turnir je tek počeo', dodao je vaterpolist Crne Gore Darko Brguljan.