NE MOŽE LOŠIJE

Cristianu Ronaldu se u Ligi prvaka ovo dogodilo treći put u karijeri; jedan statistički podatak sve govori o igri Portugalca

16.03.2022 u 08:12

Bionic
Reading

Manchester United oprostio se od Lige prvaka, a Cristiano Ronaldo imao je novu večer za zaborav jer jedan statistički podatak otkriva da je bio u potpunosti bezopasan

Podsjećamo, nogometaši madridskog Atletica plasirali su se u četvrtfinale Lige prvaka pobijedivši u utorak na Old Traffordu domaći Manchester United 1:0 te je španjolski prvak s ukupnih 2:1 prošao dalje. Pogodak odluke postigao je Brazilac Renan Lodi u 41. minuti, a to mu je bio prvi gol u 25. nastupu u Ligi prvaka.

Cristiano Ronaldo, koji je rekorder Lige prvaka po broju nastupa (183), nije se proslavio. Naime, prema statističkim podacima Uefe, Manchester United imao je 12 udaraca prema vratima gostiju koja je uspješno čuvao Jan Oblak, ali niti jedan Ronaldov pokušaj.

  • +6
Liga prvaka: Manchester United - Atletico Madrid, 15.3.2022. Izvor: EPA / Autor: PETER POWELL

Da, Ronaldo cijelu utakmicu nije zaprijetio Atleticu i to mu je tek treći put u karijeri u Ligi prvaka da je završio susret bez udarca. Prvi put mu se takvo nešto dogodilo u studenom 2003., kada je ManU ugostio Panathinaikos, a drugi put u dresu Reala protiv Barcelone u svibnju 2011.