KAKAV ŠOK!

Ronalda na Old Traffordu dočekala originalna provokacija s tribina. Navijači Atletica mu skandiranjem utrljali sol na dugogodišnju ranu

16.03.2022 u 06:46

Bionic
Reading

Nogometaši Atletico Madrida su se gostujućom pobjedom nad Manchester Unitedom 1:0 plasirali u četvrtfinale Lige prvaka, a raspoloženi su bili i njihovi navijači

Oni su odigrali svoju utakmicu s Cristianom Ronaldom, najvećom zvijezdom Manchester Uniteda. Najblaže rečeno, CR 7 im nije simpatičan. Imaju ga na zubu još dok je bio igrač gradskog rivala Reala.

Sudbina je htjela da ih baš Ronaldo kao igrač Juventusa izbaci iz Lige prvaka pa je samo bilo pitanje načina na koji će oni njega pokušati izbaciti iz takta tijekom uzvratnog susreta osmine finala Lige prvaka između Manchester Uniteda i Atletico Madrida.

  • +6
Liga prvaka: Manchester United - Atletico Madrid, 15.3.2022. Izvor: EPA / Autor: PETER POWELL

Mora se priznati bili su duhoviti i vrlo provokativni. Utrljali su mu sol u bolnu ranu. Odlučili su ga dočekati skandiranjem imena njegovog najvećeg rivala u svim mogućim izborima za najboljeg nogometaša svijeta i to nasred Old Trafforda. 'Messi, Messi...', orilo se s onog dijela tribina na kojem su bili smješteni navijači Atletica.

Na kraju je Atletico slavio 1:0 i s ukupnih 2:1 prošao u četvrtfinale Lige prvaka, a Ronaldo se pridružio onima koji će nastavak natjecanja pratiti na malim ekranima. Među njima je i Messi, kojeg su u gledateljsku fotelju, s ostatkom zvijezda PSG-a, posjeli Luka Modrić i njegov Real.