već počeo pregovore

Cristiano Ronaldo napušta United i donio je odluku gdje želi nastaviti karijeru; u ovakav rasplet malo tko je mogao vjerovati

02.05.2022 u 15:24

Bionic
Reading

Cristiano Ronaldo, kao što se piše već neko vrijeme, uskoro bi zaista mogao napusti Manchester United, a razlog je novi trener

Naime, engleski mediji doznaju kako novi trener Erik ten Hag u svojim planovima, kada je momčad koju slaže u pitanju, ne vidi 37-godišnjeg Cristiana Ronalda.

No, dok ne dođe do sastanka novog trenera i Ronalda o tome se samo može nagađati, ali isto tako pojavila se ozbiljna glasina kako bi se Ronaldo mogao vratiti u Real Madrid te kako je već o tome razgovarao s predsjednikom kluba Florentinom Perezom koji ga obožava. I koji zna da je to prije svega odličan marketinčki potez.

Također se doznaje da je Ronaldo, kada je shvatio da u Manchester Unitedu na njega ne računaju, dao signal svom menadžeru da počne pregovore.

Podsjetimo, Ronaldo je za Real Madrid igrao od 2009. do 2018 godine kada je otišao u Juventus.

No, ikako je malo tko vjerovao u ovakav rasplet nije nemoguće da sljedeće sezone u Real Madridu gledamo dva vršnjaka i dva vlasnika Zlatne lopte zajedno u sastavu – Luku Modrića i Cristiana Ronalda.

Iako je jasno da je Cristiano Ronaldo odavno odigrao svoje najbolje utakmice, još uvijek usprkos godinama, igra na visokoj razini. A isto vrijedi i za Modrića. Nema sumnje kako bi ovaj transfer poprilično odjeknuo kada bi se ostvario, a za Ronalda 'kraljevski klub' ipak ima posebno mjesto jer ipak je on najbolji strijelac u povijesti kluba.

I vjerojatno ne bi imao ništa protiv da u njemu završi karijeru.