ZAUSTAVITE AUTOBUS!

Cristiano Ronaldo je bezobrazno bogat i ima velik ego? Ovaj dirljiv video dokazuje kakva je ljudina

09.06.2019 u 12:32

Bionic
Reading

Ponajbolji nogometaš svijeta Cristiano Ronaldo poznat je kao čovjek ili bolje rečeno multimilijunaš koji ima ogroman ego, ali isto tako je puno puta dokazao kako je čovjek velika srca. Najnoviji video, koji se pojavio na društvenim mrežama, najbolji je dokaz kakva je Ronaldo - ljudina

Usprkos milijunima koje zarađuje i svjetskoj slavi koju je stekao posljednjih 15-ak godina, Portugalac Cristiano Ronaldo veliki je humanitarac, a otkad je postao otac posebno je 'slab' na djecu.

Najnoviji primjer dogodio se u njegovoj rodnoj zemlji, točnije u Portu, gdje portugalska nogometna reprezentacija igra finale Lige nacija protiv Nizozemske. Kada je Ronaldo sa suigračima autobusom išao na trening uoči je na ulici bolesnog dječaka s transparentom u rukama na kojem piše: 'Cristiano, zagrli me'.

U tom trenutku Ronaldo je zamolio vozaču da zaustavi autobus, a dječak je od sreće, još uvijek ne vjerujući što se događa, utrčao u autobus gdje ga je dočekao Cristiano Ronaldo! Zagrljaj i zajednička fotografija uljepšali su bolesnom dječaku dan, a Ronaldo je ovim potezom još jednom dokazao koliko je velik. Puno veći nego što mnogi misle. Usprkos desecima milijuna dolara na računu i velikom bogatstvu dokazao je kako je čovjek.

Dirljiv video koji možete vidjeti u prilogu se nevjerojatnom brzinom proširio društvenim mrežama.