NOVA DESTINACIJA

Ćorluku mediji sele u Francusku

25.01.2012 u 13:45

Bionic
Reading

Vedran Ćorluka sasvim će sigurno napustiti Tottenham gdje sve češće sjedi na klupi za pričuve nego što igra. Pisalo se o interesu Rome, a sada su engleski mediji iskopali kako Ćorluku žele Lille, ali i Lovrenov Lyon

Prema pisanju Daily Maila, hrvatski nogometni reprezentativac Vedran Ćorluka mogao bi karijeru nastaviti u jednom od francuskih klubova. Navodno su Lille i Lyon jako zainteresirani za njegove usluge.

Prekobrojan u engleskoj premierligaškoj momčadi Tottenhama, postao je Ćorluka 'vruća roba' ako je vjerovati napisima engleskih tabloida. Naime, Lille i Lyon su zainteresirani za dovođenje hrvatskog reprezentativca na posudbu od šest mjeseci nakon kojih bi imali pravo prvokupa u iznosu od šest milijuna eura.

Obrambeni nogometaš Lyona Aly Cissokho jedan je od kandidata za napuštanje momčadi još ovog mjeseca (siječanj), a Ćorluka bi u tim slučaju postao moguća zamjena. No, ostaje pitanje koliko bi se takav potez uprave francuskog kluba svidio navijačima koji preferiraju da za klub igraju postojeći igrači iz domaćeg pogona (Cissokho, Dabo, Fofana), a ne da se 'uvoze' stranci.

Podsjetimo, ranije su za Ćorluku svoje upite i ponude poslali klubovi poput talijanske Rome i Premierligaša West Hama.