ŠOK IZ MOSKVE

Ćorlukina 'noćna mora' u debaklu Lokomotiva; ostaje li hrvatski stoper bez nastupa na SP-u?

15.03.2018 u 19:02

Bionic
Reading

Nogometaši Atletico Madrida izborili su plasman u četvrtfinale Europske lige nakon što su u obje utakmice osmine finala bili bolji od moskovskog Lokomotiva

Atletico je u prvom susretu u Madridu pobijedio 3-0, a uzvratu u Moskvi španjolski sastav je bio još uvjerljiviji pobijedivši 5-1.

Nažalost, za nas je važnija vijest da je Vedran Ćorluka zbog ozljede napustio teren u 75. minuti utakmice. Branič hrvatske reprezentacije i ruskog sastava napustio je travnjak RZD Arene šepajući, čini se zbog problema s Ahilovom tetivom desne noge koju je operirao u Finskoj u travnju prošle godine i zbog koje je izbivao s terena 11 mjeseci. Nadajmo se da hrvatski reprezentativac nije obnovio ozljedu zbog koje bi upitan bio i njegov nastup na SP-u.

  • +3
Lokomotiv Moskva - Atletico Madrid, osmina finala Europske lige, 2017/18. Izvor: Profimedia / Autor: Valery Sharifulin/TASS/Profimedia

Bio je to njegov treći nastup nakon što jer zbog ozljede pauzirao čak 320 dana. Ćorluka se vratio u prvom susretu protiv Atletica, potom je odigrao 90 minuta u ligaškom ogledu protiv Urala, a večeras je odigrao 75 minuta nakon čega je zamijenjen. Šime Vrsaljko je za Atletico nastupio u drugom poluvremenu.

Golove za Atletico zabili su Angel Correa (16), Saul Niguez (47), Fernando Torres (65-11m, 70) i Antoine Griezmann (85), dok je pogodak za Lokomotiv zabio Maciej Rybus (20).