rEAL OTKRIO ŠTO SE DOGAĐA

Nove muke za hrvatskog kapetana Luku Modrića; ovo nikako nije dobro!

15.03.2018 u 18:14

Bionic
Reading

Nastavljaju se muke po Luki Modriću, a samim time i za Real Madrid te hrvatsku reprezentaciju. Veznjak 'kraljevskog kluba' opet je ozlijeđen

Nakon što je zbog ozljede zadnje lože desne noge nakon prve utakmice osmine finala Lige prvaka s PSG-om propustio nekoliko utakmica, između ostalih i uzvrat s Parižanima, vratio se za vikend u ligaškom dvoboju s Eibarom koji je Real dobio 2:1.

  • +13
Luka Modrić - zvijezda Real Madrida i hrvatske reprezentacije Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Ne samo da se vratio, nego je bio asistent za prvi pogodak Cristiana Ronalda. Odigrao je svih 90 minuta, a onda novi šok. U utorak je još trenirao sa suigračima, ali jučer i danas je propustio treninge zbog problema s listom desne noge, piše goal.hr.

Zbog toga je hrvatski veznjak upitan i za nedjeljni ligaški susret s Gironom, a sve učestalije stanke nikako ne zvuče dobro za našeg kapetana. Naravno, ako propusti taj okršaj, vrlo vjerojatno bi Real mogao uskratiti odlazak Modriću u SAD, gdje će idućeg tjedna hrvatska reprezentacija igrati protiv Perua i Meksika.

Podsjestimo, prva utakmica igrat će se 23. ožujka u 20.30 sati po lokalnom vremenu (1.30 sati po hrvatskom vremenu) na stadionu Hard Rock u Miamiju protiv Perua, a druga utakmica protiv Meksika, koje će biti odigrana na AT&T stadionu u Dallasu, na rasporedu je 27. ožujka u 20.30 sati po lokalnom vremenu, odnosno 28. ožujka u 3.30 sati po hrvatskom vremenu.