NHL LIGA

Corey Perry primio nagradu pa sredio St. Louis

17.10.2011 u 11:46

Bionic
Reading

Anaheim je slavio na svom ledu protiv St. Louisa s 4:2, a Correy Perry, dobitnik prestižne nagrade Hart Trophy, je bio strijelac pogotka za vodstvo 3:1, te je tijekom svog boravka na ledu bio konstantna opasnost za golmana Jaroslava Halaka

U jedinoj utakmici najjače hokejaške lige svijeta (NHL) igranoj u nedjelju sastali su se Anaheim Ducksi i St. Louis Bluesi u kalifornijskom gradu Anaheimu. Uoči utakmice dodijeljena je Hart Trophy nagrada igraču Anaheima, Coreyju Perryju, kao najboljem individualnom igraču u prošloj sezoni.

Hart Trophy je najveća i najstarija individualna nagrada u hokeju, a dodijeljuje se najboljem igraču sezone kojeg bira profesionalna hokejaška novinarska organizacija. Perry je tu nagradu zaslužio postizanjem učinka od 50 golova i 48 asistencija u regularnom djelu prošle sezone, a sinoć je samo potvrdio da mu je trofej dodijeljen sasvim opravdano.

Anaheim je slavio na svom ledu protiv St. Louisa s 4:2, a Perry je bio strijelac pogotka za vodstvo 3:1, te je tijekom svog boravka na ledu bio konstantna opasnost za golmana Jaroslava Halaka. Ducksi su stigli do svoje treće pobjede sezone u četvrtom nastupu, dok su hokejaši St. Louisa upisali treći poraz u pet odigranih susreta.