NAKON 'PAKLA'

Coleen Rooney izgleda bolje nego ikada

27.10.2010 u 13:08

Bionic
Reading

Dok se Manchester United troši na više fronti (prvenstvo, FA kup, Liga kup, Liga prvaka), njegova najveća i najplaćenija zvijezda Wayne Rooney uživa sa svojom dragom Coleen u Dubaiju, a engleski novinari svaki dan donose nove fotografije i pikanterije vezane uz njihov odnos

Coleen izgleda bolje nego ikada. Majka dvoje djece u Dubaiju je pokazala svoju sjajnu figuru pa su se engleski novinari mogli još jednom zapitati zašto je Wayne Rooney skakao u tuđe krevete.

Ne prođe ni jedan dan, a da iz luksuznog odmarališta ne dođu fotografije ili priče vezane uz Rooneyjeve. Spominjale su se tu slomljene čaše, odsutni pogledi prevarene Coleen, a sada i verbalni duel Waynea s jednim od navijača ManU-a.

Navodno ga je fan 'crvenih vragova' priupitao osjeća li se kao da je iznevjerio navijače Manchestera, a golgeter je rekao 'ne' i zatim objasnio da nije ni imao namjeru napustiti Old Trafford.

Sumnjamo da mu je ovaj povjerovao, ali isto tako teško da Rooneyja zanima mišljenje navijača. Pa on je sada bogatiji nego ikada, a uz to supruga, koja mu je oprostila nevjeru, izgleda fantastično. Wayne je nakon pakla proteklih tjedana sada opet u raju.