zaslužio je priliku

Član uprave Dinama otkrio tko bi trebao naslijediti Nenada Bjelicu: On je jedan od kandidata, možda i prvi favorit...

16.04.2020 u 20:47

Bionic
Reading

Dinamo je u četvrtak 'raskrstio' s Nenadom Bjelicom koji je sporazumnim raskidom ugovora postao bivši. OK, Bjelica više ne stanuje na Maksimiru, a tko će ga naslijediti? Trener juniora Dinama Igor Jovićević najizgledniji je novi strateg 'modrih', a evo što o svemu kaže član uprave kluba Krešimir Antolić

Krešimir Antolić prvo je otkrio neke detalje razlaza s Nenadom Bjelicom. Potvrdio je kako je 'inicijator' ovog raskola bio financijske naravi, točnije odluka kluba o smanjenju plaća.

Bjelica je zamjerio čelnim ljudima kluba jer ga se ništa nije pitalo, a igrači su isprva stali na njegovu stranu. No, klub je odgovorio trenutnim otkazom cijelom stručnom stožeru Nenada Bjelice, a igrači su kasnije popustili pod pritiskom te počeli potpisivati anekse ugovora o smanjenju plaća za vrijeme krize uzrokovane pandemijom koronavirusa.

'Nismo se složili oko situacije uzrokovane pandemijom koronavirusa. Ostali smo na različitim idejama oko toga i odlučili smo se rastati', pojasnio je Krešimir Antolić i dodao:

'Ovo je kraj tog turbulentnog razdoblja i toga više neće biti. Bjelici želimo puno sreće i da nastavi imati dobre rezultate. Što se igrača tiče, dio je pristao na smanjenje plaća, a uskoro očekujemo i dogovore s preostalim igračima.'

  • +4
Nenad Bjelica stigao na pregovore u Maksimir Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpić

OK, Nenad Bjelica je bivši, no tko će ga naslijediti na klupi Dinama? Među onima koji se najčešće spominju je Igor Jovićević, dijete Dinama i trener juniorske momčadi s kojom je posljednjih sezona nizao nevjerojatne uspjehe.

'Da, Jovićević je jedan od kandidata, možda i prvi favorit...', kazao je Antolić na samom kraju.

Igor Jovićević sigurno je spreman preuzeti prvu momčad, to mu je životni san, no pregovore s čelnim ljudima kluba odgodila je iznenadna smrt njegovog oca Čedomira, pa se to službeno imenovanje očekuje sljedećeg tjedna.