emotivni bruno petković

Napadač Dinama dirljivom se objavom oprostio od trenera Nenada Bjelice: Srest ćemo se opet...

16.04.2020 u 18:07

Bionic
Reading

Nenad Bjelica i službeno više nije trener Dinama, no nakon raskida ugovora nije se uspio pozdraviti sa svojim igračima. Za sve je kriva pandemija koronavirusa, pa su se nogometaši Dinama sa sada već bivšim trenerom oprostili putem društvenih mreža

Nenad Bjelica završio je svoj posao na klupi Dinama, nakon nekoliko tjedana neizvjesnosti sporazumno je raskinuo ugovor s 'modrima' i krenuo svojim putem.

Na žalost, zbog pandemije koronavirusa i strogih mjera zaštite, Bjelica se nije mogao osobno oprostiti od svojih igrača, od kojih je mnogima doslovno spasio karijeru i podigao ih 'iz mrtvih'.

Jedan od njih, napadač Bruno Petković (25), iskoristio je priliku te se na dirljivom objavom na društvenim mrežama oprostio s trenerom koji ga je u samo dvije sezone igrački preporodio i 'pogurao' ga do hrvatske reprezentacije.

'Kao i u svakom odnosu, imali smo uspone i padove, ali smo se uvijek izdignuli i zadržali međusobno poštovanje', napisao je Bruno Petković i dodao:

'Ostat ćete u sjećanju kao trener koji me je najviše naučio o stvarima na terenu, ali i van njega. Hvala Vam na svemu, sretno u budućnosti i srest ćemo se opet!'

Podsjetimo, Bruno Petković je na Maksimir došao na ljeto 2018. godine iz Bologne te je pod trenerskom palicom Nenada Bjelica doslovno preporodio svoju karijeru. Sjajnim igrama u Dinamu - 75 utakmica u svim natjecanjima uz 23 gola - stigao je Petković i do hrvatske reprezentacije u kojoj je postao standardni napadač, zamjena za umirovljenog Marija Mandžukića. Ujedno je i najskuplji igrač Dinama iako je u najnovijim izračunima njegova vrijednost, zbog financijske krize uzrokovane koronavirusom, pala s 15 milijuna eura na 'samo' 11 milijuna.

  • +4
Nenad Bjelica stigao na pregovore u Maksimir Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpić