HART JUNAK

City spustio Zlatana na zemlju: Mi ispisujemo povijest!

07.04.2016 u 09:37

Bionic
Reading

Golman Joe Hart, jedan od junaka remija 2:2 Manchester Cityja u gostima kod PSG-a, obranio je penal Zlatanu Ibrahimoviću i vjeruje da njegov klub ima odličan rezultat uoči uzvrata...

Većina je vidjela pariške zvijezde u polufinalu ovogodišnje Lige prvaka nakon što ih je ždrijeb spojio s Manchester Cityjem koji ove sezone u Premiershipu pokazuje brojne slabosti. No, prva utakmica završila je 2:2 i engleski klub u uzvratu imat će priliku utišati kritičare i dokazati da ga se bez razloga podcjenjivalo.

Jedan od junaka dvoboja u srijedu u Parizu nedvojbeno je bio Joe Hart koji je još jednom zaustavio kazneni udarac, ovaj put Zlatana Ibrahimovića.

'Bila je to luda utakmica u kojoj smo bili potpuno angažirani. Dva gola u gostima su sjajna i nadam se da ćemo ih iskoristiti. Bila je to dobra nogometna predstava i sada treba vidjeti koliko je to dobar rezultat. Ispisujemo povijest kluba i ne želimo da tome dođe kraj,' izjavio je engleski vratar.

City je zaista po prvi put u četvrtfinalu Lige prvaka, unatoč bogatstvu kojim raspolaže već godinama. Pellegrinijeva momčad imala je i puno boljih sezona pa bi bilo iznenađenje da prođe u polufinale baš sad, no ima odlične izglede to ostvariti.

S druge strane, PSG se ne predaje i vjeruje da je i dalje kvaliteta na njegovoj strani.

'Napravili smo pogreške koje je bilo moguće izbjeći. Naš protivnik je profitirao iz toga i kaznio nas iz kontri. No, imali smo svoje prilike, a ja sam promašio penal. To je tako. Uvijek ostaje nada, jer jaki smo i samopouzdani. Morat ćemo u uzvratu ipak igrati puno bolje,' izjavio je Zlatan Ibrahimović nakon susreta.