VJEROVALI ILI NE

Ćiro je za stanje u HR nogometu okrivio Jadranku Kosor!

11.04.2015 u 17:34

Bionic
Reading

Proteklog tjedna hrvatski nogomet doživio je jednu od najvećih sramota. UEFA je zbog povika na Maksimiru 'za dom spremni' kaznila HNS s jednom utakmicom bez gledatelja. Tako će se najatraktivniji susret protiv Italije igrati na Poljudu bez publike

Mnogi su u tome vidjeli kukavičje jaje koje je predsjednik Davor Šuker podmetnuo Hajduku jer je, navodno znao za tu kaznu pa je Italiju ponudio Splitu. Šuker je to s gnušanjem odbio.

'Pa ne želim to ni komentirati, ne bi tako išao. Mislim da predsjednik saveza ne bi trebao ići na taj nivo da tako razmišlja, vidovit nisam,' rekao je Šuker.

Sumnje s Juga u Šukerove poštene namjere i dalje lebde u zraku, a po tom pitanju oglasio se i 'trener svih trenera', Ćiro Blažević.

'Meni je izuzetno žao da smo još dobili šamarčinu od UEFE. Mislim da je bilo nepravedno razmišljati kako je Šuker znao, Šuker to nije znao, jer on nema taj običaj, on je previše konkretan, izravan, možda mu to i škodi. Uistinu je nepravedno da mu se pripisuje takva igra, koju Šuker ne zaslužuje', rekao je Ćiro.


Poslao je Ćiro i golubicu mira put HNS-a i Hajduka.

'No u svakom slučaju te tenzije se moraju smanjiti kako bi mogli te probleme riješiti', rekao je Ćiro. I kad smo pomislili da je lopta spuštena na zemlju...

'I Mamić i Šuker, dva najvažnija čovjeka ignoriraju značaj publike. Šaljem im očinsku poruku: Naučite već jednom da smo svi radi publike i ako ne znaš način da s njima uspostaviš komunikaciju, odstupi jer ni jedan ne može biti važniji od drugoga, to je publika,' rekao je Ćiro.

Na kraju je Ćiro pronašao krivca i dolio ulje na vatru.

'Kriva je sve Jadranka Kosor jer je imenovala jednu lakrdiju od skupštine u kojoj se pokojnog Markovića maknula a oni došli na vlast, neregularno,' dodao je Ćiro.