SANDRA I IVANA UZ BANDIĆA

Ćiro deprimiran, a Mamić i Dinamo 'bez komentara'

20.10.2014 u 10:56

Bionic
Reading

Uhićenjem zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića, osvjedočenog prijatelja zagrebačkog sporta i sportskih klubova, dio sportaša osjetio je potrebu stati se u njegovu obranu

Najžešća u obrani Milana Bandića bila je svjetska i europska prvakinja u bacanju disak, Sandra Perković, koja je na svom twitter profilu napisala.

'On je čovjek jedne apsolutne nadnaravne energije, čovjek koji cijeli dan živi ovaj grad'.

'Sve što je Sandra rekla je točno. Svi se trebaju strpjeti i vrijeme će pokazati kako svi oni, koji se trenutačno raduju, nemaju razloga za to', kratko je za tportal.hr kazala Ivana Brkljačić, bivša bacačica kladiva, a danas direktorica zagrebačkog atletskog mitinga.

Pokušali smo doći i do komentara Dinamovog izvršnog predsjednika Zdravka Mamića, no iz maksimirskog kluba preko glasnogovornice Sandre Špičić samo su poručili: 'Nemamo komenatara na tu temu'. Što uistinu i čudi jer zna se da Bandić ima u klubu status počasnog predsjednika te da je gradskim novcem pomagao klubu.

I dok već Zdravko Mamić nije želio komentirati, na ovu temu oglasio se njegov kum, a od subote opet i 'stari prijatelj i tata' Miroslav Ćiro Blažević

'Ja sam solidaran s Bandićem, pa sam deprimiran...', s tugom u glasu iz Zadra se za tportal.hr javio Ćiro.