JUNIOR FERNANDES

Čileanski reprezentativac potpisao za Dinamo

26.05.2013 u 20:54

Bionic
Reading

Od sljedeće sezone dres Dinama nositi čileanski reprezentativac Junior Fernándes, objavio je klub na svojoj službenoj stranici

Ofezivni igrač u Dinamo dolazi iz Leverkusena koji ga je prošle sezone kupio za čak 7 milijuna eura iz Universidad de ChileaFernándes je u četvrtak gledao trening Modrih, a u petak je obavio sve potrebne liječničke preglede te je potpisao ugovor.

'Jako sam sretan što ću igrati za Dinamo. Došao sam ovdje, sve smo se brzo dogovorili i jedva čekam početak sezone i pripreme. Naravno da sam čuo za Dinamo, radi se o klubu koji igra Ligu prvaka, a čuo sam i da uvjerljivo dominira u Hrvatskoj,' izjavio je Junior za službenu stranicu Dinama.

Fernándes se vraća u Njemačku do kraja sezone, potom će igrati za Čile u kvalifikacijskim utakmicama za Svjetsko prvenstvo protiv Paragvaja i Bolivije, a onda se priključiti novim suigračima u Zagrebu.

'Naravno da smo jako zadovoljni što smo uspjeli napraviti ovaj posao. Dugo radimo na Juniorovom dolasku u Dinamo, a sjajni odnosi s ljudima iz Bayer Leverkusena itekako su pomogli. Osobno, siguran sam da se radi o ponajboljem igraču kojeg smo dosada doveli u Dinamo, ima zaista sjajne reference i čim smo ga vidjeli smo znali da ga želimo dovesti u Zagreb,' zadovoljan je nakon obavljenog posla bio sportski direktor Dinama Zoran Mamić.