NAPOKON

Cijela Rijeka može odahnuti; sve je obavljeno u tajnosti

30.06.2017 u 08:33

Bionic
Reading

HNK Rijeka i Matjaž Kek potpisali su trogodišnji ugovor, a sve bi službeno trebalo biti objavljeno na javnoj tribini uoči nove sezone na kojoj će uprava kluba ispred javnosti predstaviti strategiju za sljedeće razdoblje

Puno se pisalo o Kekovom ugovoru koji je s Rijekom istekao 15. lipnja. I slovenski stručnjak i predsjednik Damir Mišković nekoliko puta su ponovili da su jedan drugome dali riječ i da je to dovoljno, no u nogometu je bilo puno situacija kada su se događali preokreti pa su svi s nestrpljenjem čekali da se sve i službeno stavi na papir.

I to se dogodilo! Matjaž Kek u tajnosti je stavio potpis na ugovor koji će ga sljedeće tri sezone vezati uz Rujevicu, a navijači riječkog kluba mogu odahnuti.

Najvjerojatnije će sve službeno biti potvrđeno na javnoj tribini na kojoj će čelni ljudi hrvatskog prvaka govoriti o budućnosti kluba.

  • +9
Matjaž Kek Izvor: Pixsell / Autor: Nel Pavletic/PIXSELL

Inače, Kek je u Rijeku stigao u veljači 2012., rušio rekorde po dugovječnosti na klupi nekog hrvatskog kluba, što je raritet, jer se kod nas treneri mjenjaju jako, jako brzo, te je dosad s riječkim prvoligašem osvojio dva domaća Kupa (201., 2017.), jedan Superkup (2014.), a naravno vrhunac je bilo prvo prvenstvo u povijesti (2017.).