SVE SE RADI U TIŠINI

Velika bitka Dinama i Hajduka izvan terena; tko će uloviti mladog dragulja?

29.06.2017 u 12:53

Bionic
Reading

Dinamo i Hajduk najveći su rivali u hrvatskom nogometu koji se ne bore samo na travnjaku nego i izvan njega. Nije prvi puta da su u lovu na istog igrača, a ovoga puta našim najtrofejnijim klubovima za oko je zapeo makedonski talent Elif Elmas (17)

Elif Elmas je veliki dragulj Makedonije, tinejdžer koji je igrao za mlade reprezentacije (U-17, U-19, U-21), a prve i zasad jedine profesionalne korake napravio je u Rabotničkom iz Skoplja.

Ofenzivni veznjak je za seniorsku momčad makedonskog prvoligaša već upisao 48 nastupa (osam pogodaka), a bio je i najmlađi član nacionalne vrste do 21 godine na nedavnom Euru u Poljskoj gdje je dobio priliku u drugom poluvremenu u sve tri utakmice u skupini (Makedonija je bila zadnja).

Prije se za njega tvrdilo da je sve dogovorio s Heerenveenom, zatim se uz njegovo ime spominjao interes Manchester Cityja, Las Palmasa i Zenita, a u ovom trenutku makedonski i nizozemski mediji pišu kako je Elmas slobodan igrač i da je pobudio zanimanje Dinama i Hajduka.

Elif Elmas i Nikola Gjorgjev, dva makedonska talenta protiv Srbije U-21

Iz naših velikana nema nikakvih reakcija, takvi poslovi se rade u tišini, no bit će zanimljivo vidjeti tko će biti uspješniji u lovu 'modri' ili 'bili'. Ili netko treći...