RUJEVICA JE 'IN'

Euforija i dalje trese Rijeku; iz kluba objavili impresivan podatak

29.06.2017 u 11:34

Bionic
Reading

Nogometna euforija u Rijeci se nastavlja, a najbolji dokaz sjajna je prodaja godišnjih ulaznica za sljedeću sezonu

Rijeka je oduvijek imala vjernu navijačku vojsku, a prošle sezone na krilima euforije cijele regije momčad s Rujevice srušila je dominaciju Dinama te osvojila dvostruku krunu.

Ni sljedeće prvenstvo Kekova družina neće biti bez huka s tribina. Prije nešto više od deset dana iz hrvatskog prvaka su pustili u prodaju komplete ulaznica za sezonu 2017./2018., a odaziv navijača je fenomenalan.

  • +7
Navijači Rijeke Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Naime, do prvenstva je ostalo dva tjedna, a Rijeka je prodala četiri tisuće godišnjih ulaznica. U srijedu je ujedno krenula slobodna prodaja, sva mjesta koja prošlogodišnji vlasnici kompleta ulaznica nisu ponovo kupili su puštena u prodaju. Slobodnih mjesta ima u svim sektorima osim Z3, Z5A i Z7.

Inače, s obzirom na to da sjeverna tribina neće biti u funkciji za prvo kolo prvenstva, svi pretplatnici koji su kupili pretplatu na toj tribini bit će na vrijeme obaviješteni kako će ih rasporediti u ostalim sektorima stadiona.

Rijeka - Cibalia, atmosfera na utakmici

Iz kluba podsjećaju i da će pravo prvootkupa jedne ulaznice za utakmicu drugog pretkola UEFA Lige prvaka imati isključivo vlasnici kompleta ulaznica za sezonu 2017./2018., koji su ujedno i članovi kluba.