OPIPAVA TEREN

Cico: Iz Dinama me nisu zvali, Crnogorce ne pritišćem

18.05.2011 u 20:18

Bionic
Reading

Legendarni napadač Dinama Zlatko Kranjčar, koji je aktualni izbornik Crne Gore, svojom izjavom kako bi volio voditi Dinamo u Ligi prvaka, izazvao je veliko zanimanje

Bočica Jane na stolu, na licu zarazni osmijeh. Cico uoči intervjua moli:

'Ne pitajte me što ću kad dođem u Dinamo, nego - ako dođem. Uvijek taj ako, jer niti su me iz Dinama zvali, niti sam se razišao s Crnogorcima. Samo sam iznio svoje želje, neka razmišljanja', kaže Zlatko Kranjčar (55).

U čemu je problem sa Savićevićem? Zašto odjednom zaokret prema Dinamu?

'Nije to pritisak na Crnu Goru, niti ucjena, niti sam zahladio odnose sa Savićevićem. Samo želim sigurnost, znati svoju buduću poziciju. Primjerice, brojni uspješni izbornici već su produljili ugovore sa svojim savezima za sljedeće kvalifikacije, a meni u Crnoj Gori ništa još nije ponuđeno', nastavio je Cico.

Priznaje da je ponešto naučio iz lošega iskustva s Hrvatskim nogometnim savezom.

'Pogriješio sam što nisam inzistirao na produljenju ugovora s HNS-om uoči SP-a u Njemačkoj. Tada je Vlatko Marković u medijima govorio da ću ostati izbornik bez obzira na to što se dogodi na SP-u, a ja sam mu vjerovao na riječ. Znate kako je to završilo. Sada samo želim rasteretiti i sebe i drugu stranu te znati na čemu sam'.