TVRDE ENGLEZI

Chelsea kupuje 'jeftinog' Lovrena već u siječnju?

20.12.2012 u 16:58

Bionic
Reading

U engleskim medijima pojavila se glasina kako Rafa Benitez namjerava pojačati svoju obrambenu liniju hrvatskim reprezentativcem Dejanom Lovrenom.

Bivši 23-godišnji nogometaš Dinama impresionirao je stručnjake svojim odličnim nastupima u dresu Lyona za koji nastupa od 2010. godine. Prema pisanju Life Sportsa, iako ga u vodećoj momčadi francuskog prvenstva cijene, spremni su ga prodati u zimskom prijelaznom roku da bi skupili novac za druge strateške transfere.

Engleski mediji pak tvrde kako je oko na hrvatskog reprezentativca bacio Rafa Benitez. Trener Chelseaja navodno bi htio dovesti Lovrena već u siječnju, kao zamjenu za Davida Luiza koji u 18 mjeseci provedenih na Stamford Bridgeu nije oduševio čelnike kluba, bez obzira na par impresivnih golova i solidnu igru u prošlosezonskom izdanju Lige prvaka.

Englezi vjeruju da bi Chelsea mogao dovesti Lovrena za šest milijuna funti, što u klubu smatraju jeftinim ulaganjem za dobrog braniča. Nakon što su propali transferi Yanga-Mbwije i De Vrija, aktualni osvajač Lige prvaka sada se okreće našem braniču, a još bi u cijelom transferu mogao zaraditi ako uspije prodati Davida Luiza za 10 milijuna funti moskovskom CSKA, spekulira britanski tisak.