TEŽAK ŽIVOT GOLMANA

Casillas u njedrima bivše Messijeve silikonske ljepotice?

15.09.2010 u 09:15

Bionic
Reading

Iker Casillas demantirao je vezu s bivšom djevojkom Lea Messija, no argentinski mediji vrlo su sumnjičavi prema iskrenosti španjolskog golmana. I dalje tvrde da je Casillas proveo vatrenu noć s Lucianom Salazar Ortega, bivšom Lea Messija

Nedugo nakon teškog i neugodnog poraza u prijateljskoj utakmici s Argentinom, španjolski golman Ilker Casillas utjehu je pronašao u njedrima Luciane Salazar Ortega, tako otprilike tvrde argentinski mediji zaboravljajući da Casillas uopće nije branio na toj utakmici. Argentina je pobijedila sa 4:1, no na golu svjetskih prvaka bili su Jose Reina u prvih 45 minuta te Victor Valdes u drugom poluvremenu.

Prašina se podigla zbog dvije stvari; prvo zato što je prpošna silikonska plavuša bivša djevojka aktualne argentinske ikone Lea Messija, pa valjda, po nekom mačističkom modelu, nakon njega nitko više ne bi smio imati išta s lijepom Lucianom; te drugo, Cassilas je u dugoj vezi s također prelijepom španjolskom TV voditeljicom Sarom Carbonero i ta je romansa već dugo pod povećalom španjolskih medija.

Jasno, Cassilas je demantirao prevaru svoje TV zvijezde, sasvim logično, tvrdi i da ne poznaje gospođicu Ortega, a onda su mu Argentinci objavili fotku prijateljskog poljupca s mladom damom. Kako će se rasplesti taj gordijski čvor, tek ostaje za vidjeti.