javio se i puyol

Jedan od najboljih golmana svih vremena i ikona madridskog Reala, Iker Casillas priznao da je gej; Marca otkriva 'istinu'

09.10.2022 u 15:18

Bionic
Reading

Bivši golman madridskog Reala i španjolske nogometne reprezentacije, Iker Casillas, koji je karijeru prekinuo zbog probelma sa srcem, ove je nedjelje objavio priznanje kako je - gej

Iker Casillas upravo je na svom Twitter profilu objavio poruku koja je sve njegove pratitelje ostavila bez riječi: 'Nadam se da me poštujete: 'Ja sam gay. #Sretna nedjelja'.

Naravno, tu je objavu odmah komentiralo mnoštvo pratitelja na društvenim mrežama, ali postoji i bojazan da je njegov profil hakiran.

Tweet je objavljen nešto iza 14 sati, a komentirao ga je i Carles Puyol.

'Vrijeme je da ispričamo našu priču, Iker.'

Podsjetimo, Casillas je godinama bio u vezi s atraktivnom novinarkom Sarom Carbonero. Započeli su vezu 2010., a svi mediji brujali su o trenutku kad je nogometaš poljubio svoju djevojku, reporterku, u usta tijekom intervjua uživo nakon pobjede Španjolske na svjetskom prvenstvu u Južnoj Africi.

Ipak, nakon nekoliko godina braka, u ožujku prošle godine, Iker Casillas odlučio se razvesti od supruge. Navodno su u braku postojale snažne nesuglasice pa se par sporazumno odlučio razdvojiti.

E sad, ili je Casillas zbilja sve ove godine čuvao svoju intimu, ili je uistinu moguće da se netko odlučio poigrati s njegovim 'živcima'. Sigurno će biti još priča o ovom slučaju.

Vrlo brzo i Marca je dala naslutiti da iza ove objave ipak stoji drugačija namjera. Navodno je riječ o kampanji protiv homofobije koja još treba biti otkrivena. Ne bi to bilo prvi put da se društvene mreže koriste u tu svrhu, a samo još ostaje za vidjeti što Iker na sve to reći.