I BRANCO POTPISAO DO 2018.

Carrillo produžio ugovor s Hajdukom i obećao: Navijači će biti ponosni na momčad!

25.05.2017 u 15:10

Bionic
Reading

Nakon trećeg mjesta u MAXtv Prvoj ligi iz Hajduka je stigla vijest kako trener Joan Carrillo i dalje ostaje na klupi splitskog kluba do kraja sezone 2017/18.

Uz Carrilla koji je potpisao novi ugovor kojim je za Hajduk vezan do kraja sezone 2017/18. ugovor je produžio i sportski direktor Mario Branco.

'Hajdukov cilj su stabilnost i kontinuitet, a ovim ugovorima to i dobivamo. Vjerujem da je ovo temelj napretka u sljedećoj sezoni u koju ulazimo bez turbulencija. Ugovori su jednogodišnji jer je sport nepredvidljiv i želimo biti oprezni. Rezultatski smo postavili ciljeve, gradimo priču korak po korak i nadam se nastavku napretka', kazao je predsjednik Uprave HNK Hajduk Ivan Kos.

Velika hvala i igračima jer su i oni razlog zbog kojih je moj ugovor produljen. Nastavit ćemo raditi i dalje kako bismo imali još jaču momčad na koju će naši navijači biti ponosni

Sportski direktor Mario Branco zahvalio mu je na povjerenju.

'Bili smo u Bijelom salonu prije godinu dana. Mnogi se ne bi okladili da ću biti ovdje danas, ali jesam i sretan sam zbog toga. Povjerenje je glavni razlog tome, kao i energija predsjednika koji me uvjerio da ostanem. Hvala predsjedniku na tome i hvala i treneru koji vjeruje u ovaj projekt. Sljedeće sezone moramo biti još konkurentniji. Iako imamo neka realna ograničenja, naši ciljevi su uvijek viši', kazao je Branco.

Trener Hajduka Joan Carrillo, 48-godišnji Španjolac koji je sjajno snašao na Poljudu, zadovoljan je ovim raspletom:

'Hvala ljudima u klubu što su vjerovali u moj rad i dali mi otvorene ruke. Velika hvala i igračima jer su i oni razlog zbog kojih je moj ugovor produljen. Nastavit ćemo raditi i dalje kako bismo imali još jaču momčad na koju će naši navijači biti ponosni', iskren je bio Carrillo.