Iskreni trener

Carlo Ancelotti priznao što ga jako muči u vezi Luke Modrića: Da, boli me to

23.09.2023 u 14:16

Bionic
Reading

Od početka nove sezone Luka Modrić u španjolskom prvenstvu dobiva vrlo malo minuta u Real Madridu. No, zato je Modrić u Ligi prvaka potvrdio klasu

Obzirom da su nogometaši Real Madrida savršeno ušli u novu sezonu španjolske LA Lige (pet utakmica i pet pobjeda!), iskusni trener Carlo Ancelotti, nije želio na silu mijenjati pobjedničku momčad. Tako da je 38.godišnji Luka Modrić u domaćem prvenstvu igrao vrlo malo. No, u uoči derbija protiv Atletico Madrida (nedjelja, 21 sat) upravo je o Modriću – koji je briljirao u Ligi prvaka u 1:0 pobjedi nad Union Berlinom – pričao trener Reala Carlo Ancelotti.

'Znate, boli me što moram ostaviti Kroosa ili Modrića na klupi. Uvijek je teško ostaviti igrača na klupi. Imamo žestoku konkurenciju u sredini. Kad zamijenim igrača usred utakmice, vidim da je tužan onaj koji izlazi, a sretan onaj koji ulazi', kazao je Ancelotti dodavši.

'Gledajte, igrač koji izlazi možda misli da ga mijenjam jer nije igrao dobro. Ali to nije tako i ne moraju biti tužni ako umjesto njih ulazi igrač koji je jako kvalitetan', dodao je Ancelotti koji ima slatke brige jer u veznom redu ima nekoliko igrača vrhunske kvalitete.

No, u gradskom derbiju protiv Atletica vjerojatno neće igrati važni vezni igrač Jude Bellingham. Ali Ancelottija to ne brine…

'Neću plakati ako ga ne bude bilo, imamo mi jako dobrih igrača na njegovoj poziciji', kratko je rekao Ancelotti.

Hoće li upravo Modrić zaigrati od prve minute, što se pokazalo kao pun pogodak u Ligi prvaka, ili će opet ulaziti s klupe – nije poznato.

Standings provided by Sofascore