NAKON POBJEDE NAD VALENCIJOM

Carlo Ancelotti napokon priznao što svi vidimo i kakav je prema Luki Modriću

12.11.2023 u 12:47

Bionic
Reading

Madridski Real u subotu je u dvoboju 13. kola LaLige pobijedio Valenciju 5:1, a za Kraljeve je od 60. minute igrao Luka Modrić

Kraljevi su rutinski odradili posao i protiv Valencije stigli do nova tri boda. Trener Ancelotti opet je 'miksao', ali što je i razumljivo s obzirom na velik broj utakmica, ali i ozlijeđenih igrača.

Najveći problem sada mu zadaju golmani, jer osim što je ostao bez Thibauta Courtoisa, potom se ozlijedio i Kepa Arrizabalaga.

Sada je njegov izbor nominalno treći golman, Ukrajinac Andrij Lunin.

Lunin se pokazao kao dobro rješenje, jer u utakmicama u kojima je brani, Real nije gubio. I logično je da su novinari Ancelottija pitali smatra li nepravednim što ukrajinskom vrataru priliku nije dao i ranije.

'Ne znam što bih rekao. Razina kvalitete u momčadi je visoka. Kad imate ovakvu momčad, na ovako visokom nivou, ponekad moram biti nepravedan. Primjerice, Luka Modrić je želio početi danas, ali je ostao na klupi. Moram izabrati, što nije uvijek lako', odgovorio je Talijan.

Tportal SPORT je i na WhatsAppu

Želite li pogledati VIDEO svih golova iz SuperSport HNL-a i Kupa te dobivati najvažnije vijesti iz sporta: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'

Standings provided by Sofascore