IGRA PROTIV ŠVICARSKE

Capello vjeruje u nevjernog Rooneyja

07.09.2010 u 12:50

Bionic
Reading

Engleski nogometni izbornik Fabio Capello potvrdio je da će Wayne Rooney igrati kvalifikacijsku utakmicu za EP 2012. protiv Švicarske unatoč medijskim tvrdnjama da je varao svoju trudnu suprugu Coleen sa prostitutkom

Rooney je prošlog tjedna, igrajući na poziciji 'playmakera', briljirao u pobjedi engleske reprezentacije protiv Bugarske 4:0 na startu kvalifikacija za EP 2012. No, sam dan nakon utakmice postao je glavna priča žute štampe na Otoku. Prema pisanju britanskih tabloida Rooney je varao svoju trudnu suprugu Coleen s prostitutkom kojoj je plaćao više od tisuću eura po noći. Rooney je sedam puta u zadnja četiri mjeseca platio Jennifer Thompson za seksualne usluge. Navodno je sve priznao supruzi, a prijateljima je povjerio kako se boji da je njihov brak gotov.

'Rooney će igrati. Razgovarao sam s njim tijekom treninga i on jedva čeka utakmicu. Mislim da imam dovoljno iskustva da znam procijeniti kada je igrač željan igre. Mi smo ovdje fokusirani na utakmicu koja nas čeka, a ne na privatni život igrača", kazao je Capello.

I kapetan reprezentacije Steven Gerrard očekuje da ova seksualna afera neće nimalo utjecati na Rooneyja.

'Razgovarao sam s njim i siguran sam da će biti odličan, baš kao i u susretu protiv Bugarske. Rooney je karakteran momak i uvijek kad izađe na teren može očekivati veliku predstavu', kazao je Gerrard.