ZADNJE UPOZORENJE

Capello prijeti igračima izgonom iz reprezentacije

24.02.2010 u 10:53

Bionic
Reading

Kako pišu engleski mediji, izbornik engleske nogometne reprezentacije Fabio Capello će prije utakmice s Egiptom svojim izabranicima izreći posljednje upozorenje u vezi s njihovim ponašanjem izvan terena

Jasno je da talijanski stručnjak na klupi Gordog Albiona ne trpi nedisciplinu. Kako tvrde engleski novinari, i njemu je već dosta da svaki dan čita u novinama o seksualnima aferama svojih igrača (Ashley Cole i John Terry). Trofejnog stratega sada očekuje prijateljski susret s Egiptom, a engleski izbornik će to zajedničko vrijeme s reprezentativcima iskoristiti da očita bukvicu svojim zvijezdama i da im da posljednji ultimatum – ili će prestati sa skandalima ili mogu zaboraviti na odlazak na Svjetsko prvenstvo.

'Igrači moraju shvatiti što želim ako hoće ostati sa mnom. To je jako važno jer moramo stvoriti zajedništvo. Moraju shvatiti važnost engleskog dresa. Još nisam s njima razgovarao jer to želim napraviti oči u oči sa svakime. To je moj najvažniji zadatak, uspostaviti timski duh', rekao je Capello i dodao:

'Svjetsko prvenstvo je jako važno za mene, Englesku i igrače i moramo se držati zajedno.'