VRAĆA SE U JUVENTUS

Cannavaro od 1. srpnja u 'starom jatu'

19.05.2009 u 12:50

Bionic
Reading

Bivši najbolji nogometaš svijeta i kapetan talijanske reprezentacije Fabio Cannavaro vraća se iz Real Madrida u Juventus 1. srpnja, iako je većina pristalica Juventusa protiv njegova povratka

Cannavaro (35) i Juventus su u utorak dogovorili sve oko jednogodišnjeg ugovora koji stupa na snagu 1. srpnja, kada igraču istječe važeći ugovor s Realom.

Ta vijest nije dočekana s oduševljenjem kod navijača Juventusa, koji Cannavaru ne mogu oprostiti što je u vrijeme kada je Juve ispao u Drugu ligu zbog namještanja utakmica pobjegao u Real, dok su u Torinu ostali Alessandro Del Piero, Gianluigi Buffon i druge zvijezde.

Na nekoliko zadnjih utakmica Juventusa navijači su izvjesili parole protiv Cannavarova povratka, a branič se oglasio kratkim priopćenjem u kojem obećava da će 'profesionalno, sa strašću i svom energijom braniti boje svojeg najdražeg kluba'.

Cannavaro je s Juventusom osvojio dva naslova prvaka, oba poništena nakon kazne zbog afere namještanja utakmica, a 2006. je proglašen FIFA nogometašem godine.

O Juventusu se ovoga tjedna već dosta piše jer je otpušten trener Claudio Ranieri, a klub je pred završetkom posla oko prijelaza Brazilca Diega iz Werdera.