NIJEMCI MORAJU ČEKATI

Čačić: Badelj još ne ide nikuda

17.07.2012 u 21:47

Bionic
Reading

Dinamo je odradio prvi trening na stadionu Ludogoreca u Razgradu, a osim premijernog dvoboja hrvatskog prvaka u novoj sezoni interes je izazvao i najavljeni odlazak kapetana Milana Badelja

Dinamo je iskušao travnjak u Razgradu, a trener Ante Čačić nastavio je s retorikom koju je prakticirao i uoči puta.

'Poštujemo svog protivnika, ali mi u Europi planiramo trajati barem do Božića i pobjedu ćemo tražiti već u prvom susretu u gostima', prenosi službena stranica riječi samouvjerenog trenera koji nastavlja.

'Ludogorec njeguje sličan nogometni stil kao mi i pokušat će se nametnuti u sredini terena. No na nama je da se postavimo na pravi način i da mi budemo ti koji će dominirati ritam. I ovdje i u ostatku kvalifikacijskog ciklusa', kazao je Čačić.

Bugarskim novinarima je rekao kako njegovi igrači sigurno neće podcijeniti domaćina, a osvrnuo se i na najavljeni transfer Milana Badelja u redove HSV-a

'Milan Badelj je naš kapetan koji je izuzetno kvalitetan igrač i kao takav vrlo zanimljiv europskom tržištu. Ipak, sigurno mogu reći kako utakmica u Bugarskoj neće biti njegova posljednja za Dinamo. Ako Milan Badelj napusti klub, to će biti krajem kolovoza', smatra Čačić koji čeka svoj debi u službenim europskim natjecanjima. Dvoboj počinje u srijedu u 20 sati.