PANIKA U L. A.-U

Budući Hall of Famer Steve Nash teško ozlijeđen!?

01.11.2012 u 15:30

Bionic
Reading

Los Angeles Lakersi poraženi su u srijedu od Portlanda, a osim drugog poraza u dvije startne utakmice znak za uzbunu mogla bi biti i teška ozljeda koljena Stevea Nasha

U gostujućem porazu od Portlanda 116:106 Nash je sudjelovao samo 16 minuta, a razlog je bizarna ozljeda lijevog koljena zbog čega je u Los Angelesu zavlada lagana panika: tko će sada igrati playa? Je li Steve Blake dovoljno dobar za startera? – samo su neka od pitanja koja su trenutačno u zraku.

Pri jednom sudaru s igračem Portlanda Nash je bočno dobio udarac u blizini koljena, a obzirom na to da mu je drugom nogom igrač Blazersa nagazio na stopalo iste noge – dogodila se klasična poluga.

Sličnu ozljedu je prije nekoliko sezona doživio i Rus Andrej Kiriljenko (popucali su mu ligamenti!) i rehabilitacija je trajala gotovo pet mjeseci.

Kanadski playmaker i budući Hall of Famer pokušao je, nakon liječničke intervencije zaigrati početkom treće četvrtine, ali je nakon prvog ozbiljnog driblinga šepajući napustio dvoranu (video snimka sve govori).

Koliko dugo jednog od najboljih playmakera svih vremena neće biti na parketu teško je reći, a prve crne prognoze govore minimalno mjesec dana.

'Nadam se da ću igrati već u petak protiv Clippersa', optimističan je bio Nash nakon utakmice.

No tek će dodatne pretrage i rendgenska snimka otkriti je li što puklo.