NOVI BISER BRAZILCA

Breno umjesto u krevetu, završio u salonu za tetovažu

19.01.2012 u 17:07

Bionic
Reading

Brazilski nogometaš Bayerna Breno postaje sve sličniji talijanskom napadaču Manchester Cityja Mariju Balotelliju. Obojica upadaju iz incidenta u incident

Breno je, podsjetimo, u ponedjeljak putem Twittera kritizirao klub jer je morao igrati prijateljsku utakmicu za rezervnu momčad. U utorak se ispričao treneru Juppu Heynckesu zbog svojih komentara, a izvršni predsjednik Karl-Heinz Rummenigge mu je još jednom pružio podršku.

No, isti taj dan se Breno pobrinuo za novi biser. Najprije je ishodio dozvolu da ranije napusti trening zbog simptoma prehlade, ali umjesto da se ode liječiti kući, završio je u salonu za tetoviranje i poklonio si novi crtež na tijelu. I ovaj će put, međutim, izbjeći kaznu.

'Šteta je što je napravio to, trebao je biti u krevetu. Ali, nije vrijeme za kažnjavanje dečka. Ne bi smio testirati naše strpljenje, ali s njime moramo biti strpljivi i pružati mu podršku radije nego da ga kažnjavamo', kazao je Heynckes.

Brazilski 22-godišnji branič je, podsjetimo, i dalje pod istragom zbog sumnje da je u rujnu prošle godine podmetnuo požar u vlastitoj kući. Nakon što je proveo nekoliko dana u pritvoru, pušten je da se brani sa slobode.