napadačka postava

Brazilski izbornik otkrio s kojim će zvijezdama napasti Hrvatsku u nedjelju!

02.06.2018 u 17:31

Bionic
Reading

Coutinho, Gabriel Jesus i Wilian trebali bi predvoditi brazilski napad u okršaju s Hrvatskom u Liverpoolu, ako je suditi prema momčadi koju je Tite uigravao dan prije...

Nakon impresivnih nastupa u prijateljskim utakmicama protiv Rusije i Njemačke u ožujku Brazilci će pokušati potvrditi dobru formu i dva tjedna prije početka SP-a, u dvoboju s Hrvatskom ove nedjelje u Liverpoolu.

  • +3
Prijateljska utakmica: Rusija - Brazil Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Glavno pitanje koje se provlačilo posljednjih dana bilo je hoće li Neymar biti spreman zaigrati, a ako je suditi prema posljednjem treningu, definitivno ga neće biti u udarnoj momčadi.

Kao otkriva HRT, izbornik Tite uigravao je ofenzivnu formaciju 4-3-3 koju bi trebali činiti Alisson - Danilo, Thiago Silva, Miranda, Marcelo - Paulinho, Casemiro, Fernandinho - Willian, Jesus, Coutinho.

Osim Neymara koji vjerojatno neće dobiti niti minute, Brazil će igrati i bez lakše ozlijeđenih Douglasa Coste i Renata Augusta, a nedovoljno odmoreni Firminho trebao bi započeti na klupi.

Podsjetimo, Brazil ima rekordnih pet titula prvaka svijeta i u Rusiji lovi šesti, a Hrvatsku je pobijedio u dvije službene utakmice na SP-ima 2006. i 2014. godine, dok naši na pobjedu čekaju i u dosadašnjim prijateljskim dvobojima...