NASTAVAK SUKOBA

Boysi transparentom žestoko napali Mamića

17.07.2012 u 11:53

Bionic
Reading

Nastavlja se rat između najžešćih Dinamovih navijača i izvršnog predsjednika hrvatskog prvaka Zdravka Mamića. Sada je osvanuo jedan transparent s jasnom porukom

Transparent na kojem piče 'Zaustavit nas neće našmrkano smeće, svi u Bugarsku', osvanuo je jutros u ulici Savezne republike Njemačke na ulazu u naselje Dugave. Nije teško zaključiti kako je ovo poruka BBB-a Zdravku Mamiću s kojim su posljednjih godina u katastrofalnim odnosima.

Inače, Dinamo je zatražio zabranu gostovanja za svoje navijače u Bugarskoj, što je i dobio jer se bojao izgreda te moguće kazne od Uefe, a to je izbacivanje iz europskih natjecanja.

Što se tiče dijela skupine najžešćih navijača, oni su se na Dinamovim pripremnim utakmicama isticali neciviliziranim ponašanjem. Vrijeđali su s tribina, gađali bocama i pljuvali predsjednika Mirka Barišića, prekinuli su jednu utakmicu te se čak i međusobno potukli.

Inače, Dinamo u srijedu igrao prvu utakmicu drugog pretkola protiv Ludogoreca, a svoje dojmove prije prvog europskog ispita s novinarima je podijelio i na transparentu prozvani Zdravko Mamić.

'Ponosno i s velikim očekivanjima idemo u Bugarsku. Želimo ostati europska konstanta. Naša je želja Liga prvaka i žao mi je samo što se zlonamjerno pisalo o našem prošlom boravku na tom natjecanju', poručio je Mamić.