STUP ZA BUDUĆNOST

Boston Celticsi ne daju posljednjeg velikog aduta

02.07.2013 u 13:38

Bionic
Reading

Prema riječima generalnog menadžera Boston Celticsa Dannyja Aingea, 'čistka' u redovima kluba neće zahvatiti i sjajnog 27-godišnjeg playmakera Rajona Ronda

Celticsi su dosad već mijenjali trenera Doca Riversa za prvi izbor na NBA draftu sa Los Angeles Clippersima, a posao sa Paulom Pierceom i Kevinom Garnettom, kojim bi najveće Bostonove zvijezde trebale završiti u Brooklyn Netsima, je pred realizacijom.

'Možda postoji pretpostavka da ćemo dati sve svoje košarkaše,' rekao je Danny Ainge, generalni menadžer Bostona, aludirajući na interes ostalih momčadi za igrače poput Ronda, Jeffa Greena, Courtneyja Leeja, Brandona Bassa...


'Bilo je poziva za te igrače. I možda se nagađa da mijenjamo sve, ali to nije istina. Samo postajemo mlađi. Uvijek saslušam pozive koje dobivamo i ideje koje postoje, ali nemamo namjeru ostati bez Rajona,' dodao je Ainge.

Prošle je sezone Rondo zbog teške ozljede desnog koljena odigrao tek 38 utakmica uz prosjek od 13.7 koševa, 11.1 asistenciju, 5.6 skokova i 1.8 ukradenih lopti.