baš nema sreće

Borna Gojo neće debitirati na Australian Openu; prošle se godine zaboravio prijaviti, a ove...

13.01.2024 u 11:00

Bionic
Reading

U 1. je kolu ovogodišnjeg Australian Opena Borna Goji trebao igrati protiv Španjolca Roberta Carballesa Baene, 67. tenisačem svijeta, ali je na kraju ipak morao odustati

Samo dan prije početka prvog Grand Slam turnira ove godine, Australian Opena, loše je vijesti objavio je naš tenisač Borna Gojo (25), trenutno 72. na ATP ljestvici.

Na društvenim je mrežama potvrdio kako zbog ozljede ipak neće debitirati u Melbourneu.

'Pozdrav svima, bol koju imam u leđima je ipak previše. Pokušali smo igrati kroz bol u prvih nekoliko turnira u godini, ali dugoročno je to neizvedivo. Izgleda da meni i Australiji nije suđeno za sada. Nadam se da ću se ubrzo vratiti', objavio je naš tenisač.

Gojo je u 1. kolu Australian Opena trebao igrati sa Španjolcem Robertom Carballesom Beanom, 67. tenisačem svijeta, kojeg je u prijašnjem jedinom međusobnom susretu pobijedio. Umjesto Goje, turniru će se priključiti Francuz Hugo Gaston kao 'lucky loser'.

Podsjetimo, ni prošle godine Gojo nije igrao Australian Open, ali razlog je bio više nego bizaran. Naime, naš se tenisač tada zaboravio prijaviti na turnir!