RODITELJI U KAMPU

'Boris se bori i to nam daje snagu'

04.10.2012 u 12:01

Bionic
Reading

Sonja i Dragan Vukčević, roditelji hrvatskog nogometaša Hoffenheima Borisa Vukčevića (22), koji se i dalje nalazi u komi u Sveučilišnoj bolnici u Heidelbergu, posjetili su u srijedu trening-centar sinovljeve momčadi u Zuzenhausenu

Ondje su porazgovarali s generalnim menadžerom momčadi Andreasom Müllerom, trenerom Markusom Babbelom i momčadskim psihologom Janom Mayerom.

Osoblje kluba roditeljima je uručilo potpisani momčadski poster kao znak potpore.

Od ponedjeljka se, prema liječnicima Sveučilišne bolnice, zdravstveno stanje Vukčevića 'malo stabiliziralo', iako je i i dalje kritično u stanju kome.

'Igrači imaju snažnu želju i potrebu posjetiti Borisa. Ali nema smisla jer je na odjelu intenzivne njega potrebna apsolutna tišina', komentirao je Babbel.

'I mi se samo možemo nadati da će se Boris oporaviti. Bori se i to nam daje nade. Od srca smo zahvalni na podršci svih', rekli su Dragan i Sonja Vukčević na odlasku iz trening-centra.

Lijepu gestu napravili su i iz Bayerna, sljedećeg Hoffenheimovog protivnika u subotnjem 7. bundesligaškom kolu, poslavši veliki buket cvijeća s najboljim željama za Vukčevićevo ozdravljenje.