POTVRDA

Borilački svijet na nogama; Cro Cop opet u ringu

10.11.2017 u 21:01

Bionic
Reading

Mirko Filipović vraća se u Rizin odraditi još nekoliko borbi! To je na svom Instagram profilu objavio predsjednik japanske borilačke promocije, Nobuyuki Sakakibara

Filipović je već ranije najavio kako pregovara o svojoj oproštajnoj borbi u Japanu, no čini se da je dobio ponudu za više nastupu i to ponudu koju jednostavno nije mogao odbiti. Filipović je nedavno izjavio kako se potpuno oporavio od ozljede te da redovno trenira i da će biti potpuno spreman odraditi svoj oproštajni nastup pred japanskom publikom.

No, ako pročitamo ono što je napisao Sakakibara, ipak će biti riječ o više njih, piše Fight Site.

'Pobjednik Rizin Grand Prixa 2016. godine, Mirko Cro Cop, vratiti će se u Rizinov ring nakon godinu dana. Odlučio je boriti se za svoje voljene japanske fanove još nekoliko puta, prije nego se odluči konačno umiroviti. Ima ambiciju boriti se sa značajnim protivnicima, sve dok ne odluči napokon ostaviti svoje rukavice i završiti karijeru. Pripazite, jer pred vas stiže posljednje poglavlje Mirkove karijere', napisao je Sakakibara, koji je s Filipovićem u dobrim odnosima još otkako je bio predsjednik Pridea.

Najbolje od Cro Copa

Sakakibara nije naveo hoće li se Filipović boriti već na Silvestrovo, kada Japanci u pravilu održavaju najveći MMA eventu godini, ili će se na njegov idući nastup čekati 2018. godina.

U svakom slučaju, Filipović je već ranije najavio da trenira, pa ne bi trebalo čuditi ukoliko ga u ringu vidimo već ove godine. No, legenda nas je još jednom iznenadila, ukoliko se potvrdi ova Sakakibarina izjava o ugovoru na više borbi.