GCSS 2011

Borderi oduševili Riječane na +15!

07.02.2011 u 14:00

Bionic
Reading

Četvrto izdanje Gillette Carnival Snowboard Sessiona ponovno je bilo luda atrakcija za posjetitelje Riječkog karnevala. Premješteno s Korza na Gat Karoline Riječke, okupilo je 17 najboljih jibbera s ovih prostora, a slavio je stari znanac - Rudi Janda iz Austrije

Od 17-orice pozvanih bordera, nagradni fond od 1200 eura podijelili su prvoplasirani Janda i dvojica Slovenaca, Erik Harc i Anže Štravs. Žiri u sastavu Anže Šuša (SLO), Matija Dukić (HR) i Filip Krstanović (HR) nije sudio domaćinski pa su najbolji Hrvati bili osmi Luka Ivica i deveti Vid Barić. Od ostalih naših, Toni Jelenić zauzeo je časno 15. mjesto, a Domagoj Miloslavić pobrinuo se za začelje, da se gosti ne bi neugodno osjećali.

Ukratko, GCSS je ponovno pokazao da se bordati može i na +15 uz more. Organizator, SK Nine, odradio je vrhunski posao, a svi koji nisu mogli doći u subotu u Rijeku mogli su GCSS pratiti uživo preko webcasta koji je omogućio Multilink.

Čestitke Riječanima, big up pokroviteljima i sponzorima, kao i frendovima s portala dna.com.hr, uz čiju pomoć možete pratiti sva zbivanja s domaće snow/skate/surf scene. Vidimo se u Rijeci i dogodine!

Za kraj, evo ukupnih rezultata GCSS-a:

1. Rudi Janda (AUT)
2. Erik Harc (SLO)
3. Anže Štravs (SLO)
4. Matic Zavodnik (SLO)
5. Nejc Pucko (SLO)
6. Matic Pritekelj (SLO)
7. Andrej Marinčič (SLO)
8. Luka Ivica (HR)
9. Vid Barić (HR)
10. Dejan Hodžić (SLO)
11. Rene Strgar (SLO)
12. Peter Štrafela (SLO)
13. Luka Krajnik (SLO)
14. Luka Podlugar (SLO)
15. Toni Jelenić (CRO)
16. Gerald Fuchs (AUT)
17. Domagoj Miloslavić (CRO)