sad je i službeno

Bomba s Poljuda! Predsjednik Hajduka objavio senzacionalnu vijest vezanu za Marka Livaju: Veliki je izazov zadržati ovu momčad na okupu...

14.07.2022 u 21:33

Bionic
Reading

Samo dan prije početka nove sezone SuperSport Hrvatske nogometne lige s Poljuda za sve navijače Hajduka stiže fantastična vijest. Marko Livaja, prvi strijelac Hajduka i prošle sezone HNL-a potpisao je novi ugovor te s 'bilima' ostaje do 2027. godine

Cijela je momčad Hajduka večeras stigla na Torcida kup gdje su se 'bili' družili s navijačima, a onda je predsjednik Lukša Jakobušić odlučio dodatno 'zapaliti' atmosferu.

'Hvala što ste došli, što nas pratite. Ovaj prijelazni rok će biti malo drugačiji, znam da svi očekujete tko je novo pojačanje, ali bit će veći izazov zadržati ovu iznimnu momčad na okupu nego nekoga dovesti', kazao je Jakobušić i tako barem na nekoliko trenutaka zabrinuo sve.

A onda je svečano objavio vijest koja je izazvala euforiju...

'Evo, mogu potvrditi da smo prije uru vremena potpisali ugovor s Markom Livajom na pet godina, do 2027. godine!', otkrio je predsjednik Hajduka.

Mikrofon je odmah preuzeo i sam Marko Livaja...

'Ponosan sam što sam dio ove ekipe i sretan zbog produženja ugovora. Nadam se da će iduća sezona biti još uspješnija nego prošla', kazao je Livaja.

  • +25
Nogometaši Hajduka na Torcida kupu, 14.7.2022. Izvor: Cropix / Autor: Duje Klaric

>> Hrvatski nogomet samo na MAXSport kanalima!

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na MAXSport 1 i MAXSport 2 kanalu na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.

Na Poljud je Marko Livaja stigao u veljači prošle godine te je potpisao ugovor do kraja sezone. Prošle sezone zabio je 28 golova i izazvao neviđenu euforiju među navijačima Hajduka, prometnuo se u vođu momčadi na terenu i izvan njega. Svi su se nadali da će ostati na Poljudu, a sve je bilo jasnije nakon što je odbio nekoliko unosnih ponuda iz liga petice.

Sad će Marko Livaja 'bili' dres Hajduka nositi do 2027. godine.