TRANSFER GODINE

Bomba s Otoka; ManU spreman platiti rekordnu odštetu

04.06.2016 u 10:09

Bionic
Reading

Manchester United ne odustaje od Paula Pogbe (23) i spreman je ponuditi rekordnu odštetu koju je neki britanski klub ikad izdvojio za jednog igrača

Jose Mourinho želi što prije napraviti momčad dostojnu njegovih ambicija. Portugalski stručnjak i uprava s 'Old Trafforda' obnovili su zanimanje za francuskog veznjaka, a prema pisanju engleskih medija poslana je i ponuda od čak 60 milijuna funti (77 milijuna eura).

Juventus bi dobio odmah 48 milijuna funti dok bi ostalih 12 bilo uvjetovano brojem Pogbinih nastupa kao i rezultatima Manchestera.

Konkurencija engleskom klubu je Barcelona koja već dugo lovi Pogbu no pitanje je mogu li Katalonci financijski parirati ovoj ponudi.

Inače, dosadašnji rekord koji je neki premijerligaš platio za igrača upravo je u vlasništvu Manchestera koji je 2014. za 59,7 milijuna funti doveo Angela Di Mariju čiji se transfer kasnije pokazao skupim promašajem.

Ni Pogba nema ništa protiv da se vrati na Old Trafford gdje je bio 2011. i 2012., ali ga je tada legendarni Alex Ferguson prekrižio zbog ponašanja. Francuz je već izjavio kako misli da je s Juventusom osvojio sve što je mogao u Italiji (četiri prvenstva) i da treba novi izazov kako bi uzeo još više trofeja.