KRAJ ZA HRVATA U STAROJ DAMI

'Bomba' iz Italije; Juventus je zbog njega bez milosti prekrižio Mandžukića

10.04.2018 u 11:50

Bionic
Reading

Prije uzvratne utakmice četvrtfinala Lige prvaka između Real Madrida i Juventusa (srijeda, 20.45 sati) pojavila se informacija kako je hrvatski napadač na izlaznim vratima talijanskog prvaka

Super Mario je zbog svoje požrtvovanosti omiljen kod Juvetusovih navijača, zavoljeli su ga i talijanski mediji, a trener Massimiliano Allegri je u svojim izjavama mnogo puta pokazao koliko ga cijeni.

No hrvatski napadač ne zabija, golgeterski post potaknuo je glasine kako čelnici kluba ozbiljno razmišljaju da se riješe Mandžukića ukoliko u klub stigne zadovoljavajuća ponuda.

  • +16
Mario Mandžukić - zvijezda Juventusa i hrvatske reprezentacije Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Prema pisanju calciomercata osim kineskih klubova najviše su za hrvatskog reprezentativca zagrizli turski velikani – Fenerbahce i Bešiktaš.

U Juventusu su već pronašli zamjenu za Mandžukića, a to je Alvaro Morata koji je trenutačno u Chelseau, a jedno vrijeme (2014-2016) nosio je dres Juventusa.

Mandžukić je Juventusov borbeni stroj

Navodno je i Španjolac jako zagrijan za povratak u Italiju, a to bi značilo da Mandžukić mora otići ovog ljetnog prijelaznog roka iako mu ugovor traje do lipnja 2020.