NA POMOLU SENZACIJA

Neymarova objava digla na noge navijače diljem svijeta; što se krije iza toga?

10.04.2018 u 06:52

Bionic
Reading

Neymarova nogometna budućnost jedna je od glavnih tema u sportskoj javnosti, a brazilska zvijezda i sama zna potpiriti vatru te zagolicati maštu navijačima diljem svijeta

Neymar je na početku sezone za rekordnih 222 milijuna eura prešao iz Barcelone u PSG i odmah golovima pokazao da Parižani nisu pogriješii što su toliki novac investirali u njegov dolazak.

No mediji su se raspisali o navodnom nezadovoljstu Brazilca, a zatim je krajem veljače došla i ozljeda pa je Neymar završio na operaciji. Oporavak ide prema planu, jedna od najvećih zvijezda nogometa dobro se oporavlja, bit će spremna za Svjetsko prvenstvo, ali u isto vrijeme sve su glasnije špekulacije o odlasku iz Pariza.

  • +2
Neymar Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Pisalo se o interesu Manchester Cityja i Reala, ali i o povratku u Barcelonu. Iz PSG su to brzo demantirali i naglasili kako Neymar ne ide nigdje, ali je sada Brazilac jednim postom s fotografijom opet privukao pozornost.

Naime, Neymar je na društvenoj mreži stavio fotografiju s Lionelom Messijem te je ispod nje napisao:

'Kada smo moj prijatelj Leo Messi i ja zajedno, događaju se velike stvari. Uskoro ću vam reći više!'

Inače, fotografija je s Messijevog vjenčanja prošle godine, a na što je sada Neymar aludirao teško je znati. Je li stvarno u pitanju povratak u Barcelonu što bi u ovome trenutku bila velika senzacija, ili je možda riječ o nekakvoj poslovnoj suradnji, marketinškom triku ili zafrkanciji saznat ćemo ubrzo.