na izlaznim vratima

Bolesni Nikola Kalinić u problemima: Hoće li ikad više zaigrati za Atletico?

03.05.2019 u 16:33

Bionic
Reading

Zbog problema s visokom temperaturom Nikola Kalinić neće biti među kandidatima za nastup protiv Espanyola, a moguće je da više nikad neće igrati za Atletico, s obzirom da je pao u drugi plan ovog proljeća i klub će ga vjerojatno pokušati prodati tijekom ljeta...

Hrvatski 31-godišnji napadač ulazi u završnicu još jedne neuvjerljive sezone, tijekom koje je u dresu Atletica zabio sam dva gola u Primeri te još dva u Kupu kralja, a nije uspio iskoristiti niti višemjesečnu ozljedu Diega Coste da se nametne treneru Simeoneu.

  • +14
Nikola Kalinić Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Dolaskom u klub u veljači Alvara Morate u potpunosti je pao u drugi plan, a na pogodak čeka još od 16. siječnja. Duge suše postale su Kalinićeva realnost, jer jednu takvu imao je i na prijelazu iz Milana u Atletico te je više od šest mjeseci čekao da se ponovo upiše među strijelce.

Dnevnik Marca javlja kako je naš centarfor propustio posljednja dva treninga crveno-bijelih zbog visoke temperature te gotovo sigurno neće igrati protiv Espanyola u subotu.

S obzirom na svoj status unutar momčadi, nije nemoguće da Kalinić više uopće neće igrati za Atletico do kraja sezone, a niti u budućnosti. Nije zadovoljio niti navijače niti upravu pa će ga tijekom ljeta sigurno pokušati prodati. Spominje se francuski Bordeaux kao moguća sljedeća destinacija...