NOVI STRAŠAN TRANSFER

Bliži se 'čerupanje' Dinama; zvijezda 'modrih' zov ovog europskog diva ne može odbiti, a u blagajnu bi stigli milijuni eura

26.03.2021 u 16:09

Bionic
Reading

Bliži se ljetni prijelazni rok, a to znači da bi Dinamo mogao ostati bez par svojih zvijezda pa tako i Mislava Oršića koji je hat-trickom protiv Tottenhama privukao još veću pozornost bogatih inozemnih klubova

Oršić je stigao u Dinamo početkom srpnja 2018. za milijun eura, a iz Maksimira bi 28-godišnji napadač mogao za višestruko veći iznos.

Ovaj golgeter je svojim dobrim predstavama u 'modrom' dresu privukao pozornost talijanskih klubova, ali poslije fenomenalne partije protiv Tottenhama, kojeg je srušio u Europskoj ligi s tri pogotka, zanimanje je još više naraslo.

Prema pisanju engleskih medija u lov na Oršića krneuo je engleski velikan Arsenal, dakle gradski rival Tottenhama, pa bi na ljeto Dinamov ofenzivac lako mogao završiti na 'Otoku'. 'Topnicima' sigurno nije problem isplatiti iznos između 10-15 milijuna eura za igrača koji igra najbolji nogomet karijere i s kojim je dogurao do reprezentacije.

Izvor: tportal.hr / Autor: tportal/Arenasport

Inače, Oršić je vezan uz Dinamo ugovorom do ljeta 2025.

'Oršić se upisao u povijest golovima protiv Tottenhama, a vrlo lako bi sljedeće sezone opet mogao gnjaviti Mourinha i Spurse. Arteta na ljeto neće imati previše novca za nove igrače i upravo je Oršić potencijalno odlično rješenje za njegove napadačke probleme', napisao je The Sun.

  • +60
NK Dinamo - Tottenham Hotspur, Europska liga, 18.3.2021. Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek / CROPIX