REALNOST

Blagajna nešto punija, Hajduk još slabiji!

13.02.2015 u 16:34

Bionic
Reading

Hajduk u nastavak prvenstva ulazi još slabiji. Krilni ofenzivac Jean Evrard Kouassi (20) ubuduće će nositi dres kineskog prvoligaša Shanghai SIPG-a

Predsjednik Hajduka Marin Brbić je prema posljednjim informacijama obavio posao zbog kojeg je otputovao u London te je dogovorena prodaja jednog od najvrednijih igrača s Poljuda, Bjelokošćanina Kouassija.

Transfer je vrijedan oko 2,5 milijuna eura, no na veliku žalost splitskog kluba, cijeli iznos ne ide u njihovu blagajnu jer dio odlazi samom igraču te agenciji koja ga je besplatno dovela u Hajduk. Tako će 'bilima' pripasti maksimalno 1,6 milijuna eura.

Ova svota dobro će doći Hajduku koji se bori s 'rupom' u blagajni, no to zasigurno nije ni približno iznosu za koji se smatralo da bi mogao dobiti za ovog talentiranog igrača. Želje su bile jedno, a tržišna realnost nešto sasvim drugo.

Dodajmo kako je u petak počeo službeni dio obilježavanja 104. rođendana Hajduka misom u crkvi Svetog Ante na Poljudu, a nastavljen je polaganjem vijenaca na spomen-ploču na sjevernoj tribini stadiona za sve navijače i članove Hajduka poginule u Domovinskom ratu.