RUKAMA NA IGRAČA

Bjelica saznao kaznu za incident na utakmici s Bayernom. Tek sada se vide razmjeri štete

25.01.2024 u 17:38

Bionic
Reading

Hrvatski nogometni stručnjak Nenad Bjelica (52) saznao je kaznu za svoje nesportsko ponašanje tijekom odigravanja zaostale utakmice Bundeslige između Bayerna i njegovog Union Berlina.

Bjelica je u 74. minuti udario u glavu Bayernova igrača Leroya Sanea (28) i sve to jer je Sane pokušao Bjelici uzeti loptu iz ruke kako bi nastavio igru. Bjelica je nasrnuo na igrača Bayerna i dva puta ga zahvatio po licu. Dobio je crveni karton, za ponašanje se ispričao svojim igračima, ali ne i Saneu.

Nažalost, hrvatski stručnjak je prema napisima njemačkih medija 'divljao i na tribini', a novi fizički obračun spriječen je u posljednji trenutak. Organizatori utakmice uspjeli su nekako primiriti uzavrele strasti te je Nenad Bjelica utakmicu nastavio pratiti iz novinarske lože gdje su ga čuvala čak tri zaštitara.

>>Trenutak u kojem Bjelica nasrće na zvijezdu Bayerna pogledajte OVDJE.

Sane je spustio loptu na zemlju:

'Ne zamjeram mu, to je za mene već zaboravljeno. Razumijem da je bilo malo emotivan nakon situacije u našem kaznenom prostoru. U svakom slučaju, najvažnije je da smo pobijedili', rekao je igrač Bayerna.

Dan nakon nemilih scena Bjelica je saznao kaznu. Suspendiran je na tri utakmice te je kažnjen s 25 tisuća eura. Ovo se neće svidjeti ni vodstvu njegovog kluba koja ga je dovela da bi bio uz momčad i izvukao ju iz zone ispadanja, a ne da svojim ispadom momčad ostavi bez podrške. Sane je sve zaboravio, no Bjelica bi mogao dugo pamtiti ovaj incident.

Standings provided by Sofascore